avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Treapta 3 de salarizare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Treapta 3 de salarizare

In luna decembrie 2013 am promovat in grad din inspector I grad prof asistent in inspector I grad prof principal dupa concurs am fost incadrata ca salarizare - inspector I grad prof principal treapta 3. Intrebarea este cum promovez in treapta de salarizare daca s-au scos treptele? Peste 3 ani cand pot sa dau concurs ptr promovare in grad? Atunci voi promova probabil insp. I grad prof. superior treapta 3?
Au scos treptele dar salariile sunt nefavorabile noua - sunt diferente destul de mari intre trepte. Nu cred ca este corect!
Cel mai recent răspuns: mandriva , utilizator 22:47, 26 Februarie 2014
Legal este corect , exista un art care prevede in cazul promovarii in grad profesional se acorda treapta 3 de salarizare chiar daca in prezent aceste trepte nu se mai regasesc in lg 284/2010 . Dupa 3 ani vechime in treapata 3 veti promova in tr 2 daca la vremea respectiva , va mai fi o reglementare in acest sens care sa nu permita sa treceti direct de tr 1 unde e salariul mai mare .
Si eu am facut o promovare si i-am dat salariul de la tr 3 de salarizare
3 ani se sta in grad profesional( asistent, principal, superior) nu in trepte...si daca se sta 3 ani in grad ,inteleg ca se sta cite un an pe fiecare treapta din grad, 3,2,1...
aura2013......
cum adica, dupa 3 ani vechime in tr 3 e promovat in tr 2 ? si de ce reglementare e vorba?
Ultima modificare: Miercuri, 26 Februarie 2014
mandriva, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare dupa promovare IDANUT IDANUT Daca promovez anul acesta din inspector principal in inspector superior, as dori sa stiu cum o sa fiu incadrat tinind cont ca am o vechime de 25 de ani in ... (vezi toată discuția)
Promovarea in grad superior dragota dragota In anul 2010 luna noiembrie am promovat in grad superior treapta 3.Incepand cu 01.01.2011,treptele au disparut iar eu nu am mai putut promova si figurez in ... (vezi toată discuția)
Promovare in clasa Petronia Petronia Am si eu o nelamurire..Sunt functionar public intr-o institutie publica .In 2006 am terminat studiile universitare de lunga durata intr-o universitate de stat ... (vezi toată discuția)