In luna decembrie 2013 am promovat in grad din inspector I grad prof asistent in inspector I grad prof principal dupa concurs am fost incadrata ca salarizare - inspector I grad prof principal treapta 3. Intrebarea este cum promovez in treapta de salarizare daca s-au scos treptele? Peste 3 ani cand pot sa dau concurs ptr promovare in grad? Atunci voi promova probabil insp. I grad prof. superior treapta 3?
Au scos treptele dar salariile sunt nefavorabile noua - sunt diferente destul de mari intre trepte. Nu cred ca este corect!
Legal este corect , exista un art care prevede in cazul promovarii in grad profesional se acorda treapta 3 de salarizare chiar daca in prezent aceste trepte nu se mai regasesc in lg 284/2010 . Dupa 3 ani vechime in treapata 3 veti promova in tr 2 daca la vremea respectiva , va mai fi o reglementare in acest sens care sa nu permita sa treceti direct de tr 1 unde e salariul mai mare .
Si eu am facut o promovare si i-am dat salariul de la tr 3 de salarizare
3 ani se sta in grad profesional( asistent, principal, superior) nu in trepte...si daca se sta 3 ani in grad ,inteleg ca se sta cite un an pe fiecare treapta din grad, 3,2,1...
Promovare in clasa
Petronia
Am si eu o nelamurire..Sunt functionar public intr-o institutie publica .In 2006 am terminat studiile universitare de lunga durata intr-o universitate de stat ... (vezi toată discuția)