avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit cladiri
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit cladiri

Buna seara, detin evaluare cladire nerezidentiala(sediu firma) din februarie 2012. In vederea impozitarii cladirii este valabila(mai putin de 5 ani) sau era necesara reevaluarea(am vazut discutandu-se ceva de reevaluare la 3 ani) .Multumesc.
Cel mai recent răspuns: liviana2001 , utilizator 08:06, 8 Ianuarie 2016
Termenul de reevaluare periodica este de 3 ani.
Precizare:
- daca sediul este proprietatea unei PF - termen 3 ani
- daca sediul este proprietatea unei PJ - termen 5 ani
Cladirea este sediul unei societati comerciale(SRL), iar proprietar este societatea.
Ultima modificare: Vineri, 8 Ianuarie 2016
liviana2001, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit cladire persoana juridica liviana2001 liviana2001 Buna seara, detin evaluare cladire nerezidentiala(sediu firma) din februarie 2012. In vederea impozitarii cladirii este valabila(mai putin de 5 ani) sau era ... (vezi toată discuția)
Declarare spatiu: rezidential sau nerezidential kalyana kalyana Buna seara Am urmatoarea situatie In anul 2015,am construit un spatiu pe persoana fizica,care ulterior a devenit in urma unui contract de comodat intre mine ... (vezi toată discuția)
Impozite locale 2016 flo72 flo72 Buna seara, In noul Cod Fiscal care va intra in vigoare la 1 ianuarie 2016 se precizeaza ca valoarea impozabila pentru cladirile nerezidentiale se ... (vezi toată discuția)