avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... circulatie rutiera
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

circulatie rutiera

Am circulat cu un numar de inmatriculare provizoriu emis in italia insotit de certificat de inmatriculare si asigurare valabile un an de zile pus pe o masina radiata in italia dar pentru inmatriculare in alt stat ue am fost oprit si mi-au facut dosar pentru art 334 lit a ca nu aveam dreptul sa circul in tara -am intrat pe roti pe la bors- am dovada dar vreau permisul pentru ca- mi pierd slujba sunt profosionist si cu dovada nu conduc afara-cum pot face s-au la ce articol sa apelez sa-mi pot recupera permisul

Alte discuții în legătură

Dosar penal rca expirat adrian6969 adrian6969 buna am fost oprit in trafic de politia de frontiera si au depistat ca nu aveam rca si itp valabil si miau facut dosar penal retinut permis de conducere fara ... (vezi toată discuția)
Am condus fara sa stiu o masina radiata in austria darius_darika darius_darika Salut.Am condus o masina inmatriculata in austria pe teritoriul tari noastre timp de un an si jumatate,masina a fost radiata iar eu nu am stiut eu imi plateam ... (vezi toată discuția)
Solutii de urgentare a anchetei LaurentiuBG LaurentiuBG In octombrie 2013 am fost oprit de politie si ca urmare a verificarilor s-a constatat ca asigurarea masinii pe care o conduceam cu nr de Bulgaria nu era ... (vezi toată discuția)