avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... conflict de interese sau incompatibilitate ?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

conflict de interese sau incompatibilitate ?

Buna ziua,
Intrebarea mea este urmatoarea:
Primarul si Viceprimarul sunt rude de gradul I, adica tatal primar si fiul viceprimar.
este posibil sa fie un conflict de interese sau incompatibilitate chiar daca viceprimarul este ales de consilieri si nu numit de primar?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:37, 9 Ianuarie 2016
Opinia mea este ca avem un conflict de interese.

Insa puteti intreba pentru un raspuns cat mai exact si ANI - Agenţia Naţională de Integritate
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consecintele conflictului de interese, si cine il poate stopa? baza baza daca un viceprimar de primarie este in conflict de interese, cu managerul tehnic al grupului de actiune local, care ar fi consecintele si cum se poate seziza ... (vezi toată discuția)
Calitatea de director de liceu este compatibila cu cea de consilier local? drbiaf drbiaf Buna ziua! Calitatea de director liceu aflat in subordinea consiliului local este compatibila cu cea de consilier local? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Incompatibilitate, conflict de interese pentru administratorul public, functie contractuala lex69 lex69 Buna ziua. Va rog sa imi spuneti pana la ce grad de rudenie, sau afinitate sunt stabilite incompatibilitatea si conflictul de interese pentru functia in regim ... (vezi toată discuția)