avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit local pe cladiri ITL 001 2016
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit local pe cladiri ITL 001 2016

Buna ziua,
va rog sa-mi spuneti daca acest formular trebuie depus si de cei care nu au inregistrata o firma la adresa respectiva, avand in vedere faptul ca din acest an trebuie specificata nu doar suprafata utila ci si suprafata construita desfasurata, in cadrul careia ar intra in opinia mea si balconul.
Daca nu cunosc exact supafata apartamentului, trebuie sa masor eu, nu?

multumesc
Cel mai recent răspuns: chanel19razvan , utilizator 19:44, 8 Ianuarie 2016
trebuie să găsiți un topograf autorizat să facă măsurătorile , doar această persoană are drept pt. a face ceea ce e legal , puteți fi trasă la răspundere în caz că treceți greșit suprafața , asta se și vrea ; statu dă de lucru topografilor , evaluatorilor , hoție.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! solicit un raspuns juridic privind urmatoarea situatie. ... vaelo vaelo Buna ziua! Solicit un raspuns juridic privind urmatoarea situatie. Am cumparat un apartament de 30,51 mp si balcon de 4,22 mp in suprafata totala de 34,73 mp, ... (vezi toată discuția)
Suprafata desfasurata si construita la sol cyan cyan 1. Suprafata construita desfasurata este supraf. utila plus cota indiviza sau supraf. totala plus cota indiviza? 2. Care este suprafata construita la ... (vezi toată discuția)
Cota parte indiviza petricia petricia Buna ziua, Va rog sa ma ajutati intr-o problema si anume, conform legislatiei in vigoare cota parte indiviza reprezinta raportul dintre suprafata utila+ ... (vezi toată discuția)