avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Relatii sexuale intre minori
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Relatii sexuale intre minori

Salut !
Am 16 ani, iubitul meu are 14 ani, am cazut de comun arcord sa ne intalnim in noaptea de revelion sa stam impreuna, sa intretinem relatii sexuale.
El este baiat, si eu la fel..
Am fost la el acasa, m-a ascuns in dulap, a2-a zi ne-au gasit parintii lui.
Eu am plecat acasa.
Peste doua zile s-a certat cu ei, deoarece vroiau sa-l bata si el a reactionat nu chiar violent deoarece nu a dat, doar I-a impobilizat..
A venit politia chemata la cererea parintilor si salvarea, a fost dus la un spital de psihiatrie pe semnatura parintilor.
Peste doua zile a venit un plitist sa-i ceara declaratie, maica-sa depunand o plangere falsa ca eu l-asi fi violat pe el, in conditile in care noi vb de un an de zile si ne-am mai intalnit, am mai facut sex etc..
El a specificat clar ca nu a fost vb. de viol, si actul sexual a fost intretinut in deplina cunostinta de cauza, fara o trauma fizica sau insistente psihologice din partea mea sau a lui.
Politistul I-a zis ca va fi dus la una vocat luni, marti sau miercuri si la niste examene medicale.
El a zis ca refuza orice examen medical, iar punctul de vedere si-l sustine, deoarece intr-adevar nu a fost vorba doamne iarta-ma de vre-un viol.
Stiu ca la actul sexual cu un minor, precum si la corupere sexuala, exista un alineat (5) care spune asa: fapta nu se sancţionează dacă diferenţa de vârstă nu depăşeşte 3 ani.
Am conversatii pe fb cu el, poze, un filmulet in care facem dragoste personal, unde ar fi problema?
Va intreb, si va rog s-ami raspuneti, de altfel sa-mi fie iertata orientarea sexuala daca deranjeaza pe cineva;
Sunt intr-o posibilitate de a avea probleme?
Atata timp cat el acel examen medical nu-l face, si va sustine doar punctele de vedere reale.
Exista, in justitie, "dreptul la tacere'' , deci?
Nu poate fi vorba de viol, daca sexul a fost consimtit.
Nu poate fi vorba nici de act sexual cu un minor, avand in vedere ca diferenta de varsta dintre noi nu este mai mare de 3 ani.

Ce ziceti ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:33, 10 Ianuarie 2016
nu veti fi pedepsit daca nu a fost viol, nu veti fi pedepsit nici pt act sexual cu un minor pt ca diferenta de varsta nu depaseste 3 ani.
Deci cosideri ca totul este in regula.?
Eu am o filmare cu el, poze cand suntem impreuna, cand ne pupam si face el poza, conversatile dupa facebook, telefon, ar ajuta ?
Ce zici, se rezolva situatia?
Nu, din contra, consider ca totul e în neregula și cu tine și cu mesajul tau și cu comportamentul tău. Am zis doar ca nu răspunzi penal pt asta.

(topicul se poate închide - trolling)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corupere de minori cry_ana cry_ana numele meu este amalia si am nevoie de o lamurire cu privire la cazuri de corupere de minori. un ex: cand este vorba de corupere de minori?daca fata are 17 si ... (vezi toată discuția)
Corupere de minori? armandonfs armandonfs Sunt confuz si as dori niste raspunsuri, am 21 de ani iar prietena mea 17 proaspat impliniti,intretinusem relati sexuale iar parinti ei nu sunt de acord cu ... (vezi toată discuția)
Minor de 15 ani Miranvm Miranvm Buna ziua ! Eu ma numesc Maria am 15 ani ai acum cateva zile mi-am inceput viața sexuală si mama il amenita pe prietenul meu care este major are 18 ani ca il ... (vezi toată discuția)