avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... probleme loc de munca....ce functie?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

probleme loc de munca....ce functie?

buna ziua. problema pe care o lansez il are in discutie pe sotul. acesta munceste de 6 ani la aceeasi firma. initial s-a angajat ca sofer distribuitor, apoi a luat si gestiunea depozitului. dupa 3 ani a vrut sa-sidea demisia, dar patronul respectiv i-a oferit o promovare...functia de director. de 3 ani ocupa acest post, dar de curand a aflat ca pe cartea de munca este incadrat tot cu functia de sofer-conducator auto. dar el nu mai este sofer de 3 ani, ci se ocupa de tot ce tine de postul de director. va rog mult daca puteti sa-mi oferiti un sfat, sau cum poate sa faca sa i se recunoasca munca depusa in ultimii 3 ani, pentru ca a ocupat un post la care nu are nicio dovada. motivul pentru care nu i s-a trecut in cartea de munca postul de director a fost acela ca nu are studii superioare. exista o alta denumire a ceea ce face el? sa poata fi trecut in CV totusi experienta pe care a acumulat-o in acesti ani? multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: crina26 , utilizator 11:16, 28 Iulie 2009
1. Pentru a raspunde la intrebari, trebuie si alte precizari:
- schimbarea functiei se face prin act aditional la contractul individual de munca. Are un exemplar din acest act?
- banuiesc ca i-a dat si un salariu mai mare, salariu cre trebuie sa apara in actul aditional la CIM si pe statul de plata. Asa e?
- trebuia sa primeasca si fisa postului cu noile atributii. Daca o are, aceasta este dovada ca a indeplinit functia de director.
2. Putea sa il treaca pe post de director si fara studii superioare.
3. In CV poate sa spuna ca a indeplinit sarcinile de director fara sa aiba decizia de numire in functie.
nu are act aditional, salariul i s-a marit e adevarat , are fisa postului. va multumesc mult pentru sfaturi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare carte de munca studii medii in loc de studii superioare catalina2008 catalina2008 Buna ziua, Am si eu o nelamurire legata de incadrarea pe cartea de munca. Lucrez de mai bine de 7 ani si mereu am fost incadrata pe cartea de munca pe un ... (vezi toată discuția)
Modificarea functiei in cartea de munca broskutza16 broskutza16 Buna ziua, Am cativa colegi care, desi au adus diplome de specializare (licenta in inginerie, economie etc), specializari conform postului de munca, si ... (vezi toată discuția)
Studii director economic Doina B Doina B Buna ziua! Mi s-a oferit functia de director economic in cadrul unei companii; problema este ca am absolvit alta facultate, iar acum sunt studenta la ... (vezi toată discuția)