avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale impozit mijloc transport
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

impozit mijloc transport

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns:daca un contribuabil dobandeste un autoturism in luna ianuarie 2016 si o vinde in luna februarie 2016 , mai plateste impozit ?
Cel mai recent răspuns: firsim , utilizator 15:52, 26 Ianuarie 2016
Da, pe o luna.
Contribuabilul are obligatia sa achite impozit la stat perioada cat a detinut calitatea de proprietar asupra bunului inregistrat pe rol fiscal
Pai daca acum impozitul se datoreaza cu data de 01 a anului urmator dobandirii si vanzarea e tot in anul dobandirii cum sa datoreze impozit pe o luna ?
Potrivit noului cod fiscal impozitul auto se achita de vanzator pentru tot anul fiscal. Daca cumparatorul o revinde nu datoreaza impozit auto pentru anul in curs .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata impozit mijlocului de transport conform legii 227/2015 dragos_m_olteanu dragos_m_olteanu [i]]Articolul 471 din Legea 227/2015 prevede ART. 471 - Declararea şi datorarea impozitului pe mijloacele de transport (1) Impozitul pe mijlocul de ... (vezi toată discuția)
Art. 471 cod fiscal. sistem nou de calcul al impozitului auto? pop sorin pop sorin ART. 471 - Declararea şi datorarea impozitului pe mijloacele de transport (1) Impozitul pe mijlocul de transport este datorat pentru întregul an fiscal de ... (vezi toată discuția)
Cumpararea unei masini cu numere de germania din romania de la un samsar kap kap -Ce acte trebuie sa imi predea cel care imi vinde masina si la ce trebuie sa fiu atent sa nu am vreo surpriza dupa. -Ce pasi ar trebui urmati ? (vezi toată discuția)