avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... taxe notariale pentru vanzare-cumparare casa-teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

taxe notariale pentru vanzare-cumparare casa-teren

Buna ziua, am dori sa vinde un apartament in oras si un teren la tara, presupun ca depinde de mai multi factori(zona,cartier,marime,etc.) cam cat ne-ar costa taxele notariale, am inteles ca acum plateste si vanzatorul si cumparatorul... pentru vanzarea lor si invers pentru cumpararea unei case cu teren aferent la tara....multumesc mult
Cel mai recent răspuns: kisanca , utilizator 08:54, 12 Ianuarie 2016
Buna ziua,
Raspunsul nu-l veti afla decat de la un notar avand in vedere ca exista niste grile in functie de:
locatie, marime, stare, etc.
multumesc mult,
o zi buna,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat costa actele de vanzare cumparare? lucialuca lucialuca Buna seara! Cat m-ar costa actele de vanzare cumparare pentru un apartament pe care il cumpar cu 55.000 euro? Actele costa diferit in functie de zona in care e ... (vezi toată discuția)
Cost notarial la cumpararea unei case cu teren cretzustancu cretzustancu Buna seara vreau sa cumpar o casa cu teren aferent in oras resedinta de judet..M-ar interesa cine suporta costurile notariale (vanzatorul sau cumparatorul?) ... (vezi toată discuția)
Pret acte vanzare cumparare myryam myryam Buna ziua,am rugamintea daca ma poate ajuta cineva sa imi spuna cat costa actele de vanzare cumparare,mentionez ca doresc sa fac acte pe un teren cu casa (in ... (vezi toată discuția)