avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Onorariu avocat recurs
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Onorariu avocat recurs

Buna ziua,

Am fost chemat in judecata eu si mama de catre fratele meu pentru cota parte din apartament , ca urmare am platit un avocat sa ne reprezinte in instanta dupa 4 termene procesul a fost suspendat deoarece fratele meu nu a depus la dosar documentele si dovezile solicitate de instanta.
Intretimp mama a decedat si fratele a facut recurs, acum avocata imi solicita un alt onorariu pentru acest recurs.
Este normal sa-l platesc iar pt acest recurs ?
Ce se intampla cu primul proces si cu chieltuielile de judecat care trebuiau sa-mi revina din acesta.?

Multumesc anticipat
O seara buna
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:52, 12 Ianuarie 2016
Este normal sa va solicite onorariu ptr.recurs,onorariul anterior a fost ptr.fondul cauzei.Daca ati pierdut la fond ati perdut si cheltuielile de judecata.
Avocatul se plătește pentru fiecare faza procesuală.
Dacă nu va convine avocata angajați alta.
Nu am perdut cauza, cauza a fost suspendata din cauza fratelui care nu a indeplinit solicitarile instantei. multumesc pt raspuns
Nu sunt nemultumit, vroiam sa stiu daca asa se procedeaza.
Daca ma intrebati pe mine nu este normal asa ceva deoarece este aceasi cauza/dosar care continua acum dupa recurs , nu este un alt dosar cu o alta cauza ...dar este doar parerea mea.
multumesc de raspuns.
Se plătește fiecare faza procesuală în parte.
Aceasta este regula de baza.

La sume mari de bani se poate conveni pentru toate fazele procesuale.
Aceasta însă se discuta cu avocatul și se menționează în contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract asistenta juridica ContSters203313 ContSters203313 Buna seara! Cand apelezi la un avocat, clar ai incredere in corectitudinea acestuia, iar bunele intentii, ale acestuia, nu se pot pune la indoiala, ... (vezi toată discuția)
Acuzatie talharie estrela2126 estrela2126 am angajat un avocat pt un dosar talharie din faza de cercetare.mi-a cerut 3000 lei.urmarirea penala s-a incheiat si s-a trimis dosarul in instanta. mi-a ... (vezi toată discuția)
Proces castigat merllin merllin buna am castigat un proces cu o societate de sigurari in urma unui accident,acum ma astept ca asigurarea sa faca recurs pe care sper sa il castig,dar nu asta ... (vezi toată discuția)