avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit auto 2016
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit auto 2016

Buna ziua
In data de 11 ianuarie 2016 am instrainat autoturismul. La Adm. Financiara mi s-a solicitat impozitul pentru intreg anul 2016, chiar daca din 12 ianuarie autoturismul devine proprietatea unei alte persoane. Este corect ? Multumesc !

Alte discuții în legătură

Impozit auto 2016 borcuta borcuta Vand o masina in spatiul intracomunitar in luna ianuarie 2016.Mi s-a comunicat de la Primarie ca trebuie sa platesc impozitul pe tot anul cf.noului CF.E corect ... (vezi toată discuția)
Art. 471 cod fiscal. sistem nou de calcul al impozitului auto? pop sorin pop sorin ART. 471 - Declararea şi datorarea impozitului pe mijloacele de transport (1) Impozitul pe mijlocul de transport este datorat pentru întregul an fiscal de ... (vezi toată discuția)
Returnare taxe si impozite locale dtigau dtigau Acum doua saptamani am radiat doua vehicule din evidenta financiara a administratiei publice locale. Pentru ambele vehicule am platit in luna ianuarie 2016 ... (vezi toată discuția)