avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Inchidere Intreprindere individuala
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Inchidere Intreprindere individuala

Vreau sa inchid II cat mai urgent. data inceperii activitatii este august 2015. neplatitor de TVA, fara angajati. am platit impozit pe venit si contributia la sanatate.

unde trebuie sa merg prima data pentru a inchide II? ce declaratii trebuie depuse in 2016?

dupa RJIP trebuie sa mai platesc o diferenta de impozit. cum se procedeaza?

multumesc!
Cel mai recent răspuns: elenamacavei , utilizator 14:14, 12 Ianuarie 2016
Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului a radierii persoanelor fizice autorizate, întreprinderilor individuale şi întreprinderilor familiale
[ link extern ]
la registrul comertului pot merge sa depun actele pentru radiere inainte de a plati ultima transa de impozit si contributii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare activitate pfa rwanna rwanna Am un PFA deschis in decembrie 2015, cu sediu cu activitate la mine acasa. Acum am realizat ca nu pot merge mai departe cu PFA-ul si vreau sa suspend ... (vezi toată discuția)
Inchidere pfa gheocaiulian gheocaiulian Am infiintat PFA in ideea de a desfasura o activitate independenta. In cazul in care in aceasta perioada am fost angajat permanent al unei societati ce trebuie ... (vezi toată discuția)
Declaratii pfa radiat Silvasanu Silvasanu Buna ziua, Am radiat PFA-ul in data de 25.11.2015. Imi puteti spune,va rog,ce declaratii mai trebuie sa depun la ANAF anul acesta? (profesie ... (vezi toată discuția)