avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Liderii sindicali din liceu nu pot intra in reducere ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Liderii sindicali din liceu nu pot intra in reducere de activitate?

Buna seara,

Intr-un liceu sunt mai multi profesori de matematica. O verisoara de a mea este si ea printre ei. In cazul unei reduceri de activitate (adica nu mai sunt ore suficiente de matematica pentru toti), liderul sindical (si el profesor de matematica), nu poate fi redus ?? Chiar daca profesional, dosarul lui este mai slab ca al verisoarei mele?? Exista asa o lege absurda in invatamant ?

Multumesc,
Janina Georgescu

Alte discuții în legătură

Lider de sindicat LiviuPetruta LiviuPetruta Este corect ca in situatia reducerilor de personal ce se fac in invatamant,Prioritate sa aiba liderul de sindicat in defavoarea unui profesor cu activitate de ... (vezi toată discuția)
Restrangere de activitate Mbcristina Mbcristina Sunt profesor de matematica si anul trecut la scoala unde predau, fiind doar 8 clase (32 de ore), pentru stabilirea profesorului cu norma intreaga s-a facut ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, ma numesc cristian dogaru, sunt din caransebes, va ... dogarucristian dogarucristian Buna ziua, Ma numesc Cristian Dogaru, sunt din Caransebes, va deranjez cu o problema personala va scriu acest mesaj pt ca nu mai stiu cui sa ma mai adresez! ... (vezi toată discuția)