avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit permise cfr
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit permise cfr

Proiect de modificare la Ordonanța 112/1999 privind călătoriile gratuite în interes de serviciu şi în interes personal pe căile ferate române,,,,,,10. Articolul 18 alineatele (1) și (2) se modifică şi vor avea următorul cuprins:
,,(1) Contravaloarea autorizațiilor de călătorie în interes de serviciu și în interes personal și a permiselor de călătorie pe căile ferate române, de care beneficiază în mod gratuit, persoanele prevăzute la art.3 și 10, cu excepția copiilor pensionarilor proveniți din unitățile prevăzute la art.11, se suporta de societățile comerciale sau de instituțiile publice, după caz, și este deductibila fiscal ,,,,,,,asta înseamnă că nu vom mai plăti impozit pt permisele cfr gratuite ???

Alte discuții în legătură

Permis calatorie, pensionar cfr Aurelian Gherasim Aurelian Gherasim Posed un peris calatorie pe cfr cod 7.3 cu 24 file. Un drept dobandit din anul 2000 can am iesit la pensie. Vreau sa stiu in anul 2012 cate file de permis ... (vezi toată discuția)
Reducerea numarului de calatorii gratuite la pensionarii cfr sandu49 sandu49 Salut. Fratilor! Portocalii ne-au mancat si din nr de calatorii gratuite (permise CFR). Stie careva in ce baza legala au facut acest lucru? (vezi toată discuția)
Pensionar vreau sa stiu daca beneficiez de permise gratuite cfr ciobanuion ciobanuion ma numesc ciobanu ion si am lucrat in perioada 1978 pana in 1997 in cadrul regionalei cfr craiova ca lacatus reparatii vagoane. acum am iesit la pensie la ... (vezi toată discuția)