avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA locuinta
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA locuinta

O societate comerciala a construit in regie proprie un imobil de locuinte (apartamente si garsoniere).Vreau sa cumpar un apartament din acest imobil, pe societate ( detin un SRL). Vreau sa stiu care este procentul de TVA pe care trebuie sa-l platesc la aceasta tranzactie. Daca as achizitiona imobilul pe persoana fizica, care ar fi TVA-ul?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Tva la vanzarea unei locuinte mari_ionescu mari_ionescu O societate comerciala a construit in regie proprie un imobil de locuinte (apartamente si garsoniere).Vreau sa cumpar un apartament din acest imobil, pe ... (vezi toată discuția)
Transfer imobil de la persoana fizica la srl Braven Braven Buna ziua, Nu am gasit raspuns cautand pe internet la urmatoarea intrebare asa ca sper ca pot sa gasesc un raspuns aici. Doresc sa stiu care sunt toate ... (vezi toată discuția)
Reducerea tva-ului Dana_DD Dana_DD Buna seara! Sunt persoana fizica si am cumparat o garsoniera de la o societate comerciala. Dupa incheierea tranzactiei am fost solicitata de catre societatea ... (vezi toată discuția)