avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acuzat pe nedrept
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acuzat pe nedrept

De curand sunt acuzat de un vecin ca l-am reclamat la diferite institutii, lucru neadevarat. Vecinul respectiv a umplut toata strada cu acuzele lui referitoare la mine. As putea sa fac ceva in acest sens?:sorry:
In ce sens? In a-i inchide gura vecinului? Umpleti strada cu spuse contrare, intrebati-l ce numar de inregistrare are sesizarea dv. etc.
Ii puteti sugera sa mearga singur la parchet si sa controleze daca exista o plangere penala depusa pe numele lui. In caz contrar ii sugerati sa inceteze pt ca altfel ii faceti dvs plangere ( igiurie , difamazione, depinde ce atititudine adopta fata de dv. )

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala in 10 randuri luciananuta luciananuta :( Buna ziua. Din pacate nu am studii juridice si din nefericire a trebuit sa-mi reprezint parintii (printr-o procura generala judiciara) mai bine de 2 ani in ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva solutiei procurorului medanamin medanamin Stimati avocati si/sau consilieri juridici, va rog sa ma consiliati in urmatoarea problema: - Societatea pe care o administrez poseda un teren, cu acte in ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii talciuloredana talciuloredana Am probleme cu vecina de jos.Cred ca are probleme mentale.Intr0o sambata a ramas blocata in bucatarie de la 9 pana la 17 .S-a sunat la pompieri si au zis ca ... (vezi toată discuția)