avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... refacere carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

refacere carte de munca

Buna ziua.Am pierdut cartea de munca,(eliberata in 1979),am declarat asta in monitorul oficial,dar am nevoie de adeverinte in original de la toti angajatorii.Intrucat unii nu mai exista,unde sa ma adresez.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:06, 13 Ianuarie 2016
In cazul in care fostii angajatori nu mai exista, va puteti adresa:
- lichidatorului judiciar, in baza informatiilor solicitate de la O.N.R.C.

- ITM-ului, pentru perioada de dupa 1990 si pana la 01.01.2011

- Arhivele Nationale - Directia Judeteana in raza careia a avut sediul social acel angajator sau

puteti promova o actiune in instanta privind reconstituirea vechimii in munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de munca aura19731991 aura19731991 buna ziua.am pierdut cartea de munca.am de munca.am declarat-o pierduta la monitorul oficial.am fost si la itm iar cei de acolo spun ca trebuie sa am si ... (vezi toată discuția)
Pierdut carte de munca Va rog sa ma ajutați cu un sfat. Vreau sa dau injudecata o avocata care m ia pierdut acte originale pt refacerea dosarului de divorț din care și cartea ... (vezi toată discuția)
Carte de muncă pierdută Marioara.G Marioara.G Bună ziua! Soțul meu are numai o copie după cartea de muncă. Originalul este pierdut de către fostul patron (așa spunea și acum nu mai este de găsit). ... (vezi toată discuția)