avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Sediu firmei la domiciliu
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Sediu firmei la domiciliu

Buna ziua,
Va rog sa ma lamuriti asupra urmatoarei situatii: detin un srl(initial srl-debutant, ulterior, dupa 3 ani devenit srl) cu activitate de comert ambulant, deci activitate desfasurata la terti. Sediul social declarat este la adresa de domiciliu, unde proprietar este tatal meu, care avand handicap locomotor gr II accentuat, beneficiaza de scutirea impozitului pe locuinta. Solicit a-mi indica formalitatile ce se impun privind aceasta situatie, atat ce ma vizeaza pe mine ca societate, cat si pe tatal meu, parte din contractul de comodat privind accept sediu firma.
Cu consideratie,
Ultima modificare: Miercuri, 13 Ianuarie 2016
niconica, utilizator
Cel mai recent răspuns: MrDerpson , utilizator 13:36, 15 Ianuarie 2016
Redirectionati aceste intrebari si catre MFP.
Pagina lor este aici (lasati-le comment). Ei sunt cei in masura sa raspunda si sa clarifice TOT.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe locuinta +sedii pfa. Derulator Derulator Buna ziua, In situatia in care in locuinta pe care o detin am si doua sedii de PFA pentru copiii mei (CMI + traducator autorizat), dintre care una (CMI) nu ... (vezi toată discuția)
Impozit locuinta si sediu pfa Titianu Titianu Cum este influentat impozitul pe locuinta, in cazul in care un spatiu din incinta acesteia este destinat si ca sediu PFA pentru unul din cei doi soti ... (vezi toată discuția)
Calculare impozit 2016 oana86nic@yahoo.com oana86nic@yahoo.com Buna ziua, Detin un apartament un Rm Valcea unde am sediu social pentru un ONG si un SRL - magazin online jucarii fara depozit. Nu imi deduc cheltuielile ... (vezi toată discuția)