avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca PFA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca PFA

buna seara,
Administratorul unui PFA se poate anugaja cu contract de munca la o alta societate un SRL ? PFA -ul are domeniu de arhitectura si da consultanta societatii unde este angajat in acest domeniu iar SRL-ul are si acest cod CAEN inregistrat la Registrul Comertului de arhitectura... multumesc anticipat pt raspuns
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 21:12, 13 Ianuarie 2016
Buna seara,
Se poate angaja la acea societate cu CIM.
Conf art 17 alin 2 OUG 44/2008 "..... o persoană poate cumula calitatea de persoană fizică autorizată cu cea de salariat al unei terţe persoane care funcţionează atât în acelaşi domeniu, cât şi într-un alt domeniu de activitate economică decât cel pentru care PFA este autorizată."
Ultima modificare: Miercuri, 13 Ianuarie 2016
Florin Cioca, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa si angajat SANTIER SANTIER Buna ziua! In cazul in care sunt angajat la o companie cu CIM de 8 ore, pot avea in paralel si PFA pentru prestarea unei specialitati conexe? In CIM ... (vezi toată discuția)
Pfa transportator marfuri ionelageorgiana ionelageorgiana as dori sa sevin transportator de marfuri...as vrea sa deschid un pfa...ce acte imi sunt necesar? imi trebuie licenta de transport marfa? daca deschi pfa-ul pe ... (vezi toată discuția)
Impozitul forfetar madyfree1987 madyfree1987 1..As dori sa stiu si eu in ce consta impozitul forfetar si ce influenta are asupra persoanelor PFA . 2..As vrea sa stiu daca se poate lucra in domeniul ... (vezi toată discuția)