buna seara,
rog raspuns daca permisul a fost suspendat si se poate recupera prin reexaminare auto sau nu a fost suspendat,pentru situatia urmatoare ?
¨in baza art. 396 aliniatul 1, 4 si 10 C. pr. pen., am fost condamnata la 1 an inchisoare, pt savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa, prev. de art. 196 aliniatul 2 si 3 din C. pen. cu aplic art 5 alin. 1 din C. pen.
in baza art 83 alin 1 C pen., s-a dispus amanarea aplicarii pedepsei inchisorii pe un termen de supraveghere de 2 ani, stabilit in conditiile art 84 C. pen., termen care curge de la data ramanerii definitive a prezentei hotarari. "
Va multumesc frumos!
Buna seara, ma poate ajuta cineva cu in raspuns, la sentinta de mai sus, care s-a definitivat la 9 ianuarie 2015, permisul SE anuleaza? Dupa cat timp si care sunt pasii pentru recuperarea/redobandirea permisului. Am remarcat o serie de variante si nu stiu CEsa mai iau de bun. Daca condamnarea este de 1 an si s-a dispus amanarea pedepsei, inseamna CA nu esti condamnat?!!! Cand ma reabilitez?
Multumesc anticipate pentru raspunsuri!
O seara linistita
Constantin
Reabilitare
BogdanCt24
Îmi poate spune cine cum se va face reabilitarea în urma acestei sentinte \" În baza art. 396 alin. 1, alin. 4 C. proc. pen. rap. la art. 83 C. pen. cu ... (vezi toată discuția)