avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... recuperare permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

recuperare permis

buna seara,
rog raspuns daca permisul a fost suspendat si se poate recupera prin reexaminare auto sau nu a fost suspendat,pentru situatia urmatoare ?
¨in baza art. 396 aliniatul 1, 4 si 10 C. pr. pen., am fost condamnata la 1 an inchisoare, pt savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa, prev. de art. 196 aliniatul 2 si 3 din C. pen. cu aplic art 5 alin. 1 din C. pen.
in baza art 83 alin 1 C pen., s-a dispus amanarea aplicarii pedepsei inchisorii pe un termen de supraveghere de 2 ani, stabilit in conditiile art 84 C. pen., termen care curge de la data ramanerii definitive a prezentei hotarari. "
Va multumesc frumos!
Buna seara, ma poate ajuta cineva cu in raspuns, la sentinta de mai sus, care s-a definitivat la 9 ianuarie 2015, permisul SE anuleaza? Dupa cat timp si care sunt pasii pentru recuperarea/redobandirea permisului. Am remarcat o serie de variante si nu stiu CEsa mai iau de bun. Daca condamnarea este de 1 an si s-a dispus amanarea pedepsei, inseamna CA nu esti condamnat?!!! Cand ma reabilitez?
Multumesc anticipate pentru raspunsuri!
O seara linistita
Constantin
Ultima modificare: Joi, 19 Mai 2016
waspwasp14, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fără acord de recunoaştere joony92 joony92 sent. pen. nr. 59/03.03.2016.În temeiul art. 396 alin. 1 şi 4 C. proc. pen. coroborat cu art. 404 al. 3 teza a II-a C. pr. pen. raportat la art. 83 C. pen. ... (vezi toată discuția)
Reabilitare BogdanCt24 BogdanCt24 Îmi poate spune cine cum se va face reabilitarea în urma acestei sentinte \" În baza art. 396 alin. 1, alin. 4 C. proc. pen. rap. la art. 83 C. pen. cu ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis auto categoria b alexpru2017 alexpru2017 Buna ziua, Va rog sa aveti amabilitatea de a-mi spune cand si in ce conditii pot redobandi permisul auto. Va trimit mai jos extras din hotararea ... (vezi toată discuția)