avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxe si impozite locale - impozit sediu expert judiciar
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxe si impozite locale - impozit sediu expert judiciar

Ca expert tehnic judiciar am declarat sediul social in propria locuinta.Expertizele le efectuez prin numirea de catre tribunal la sediul/locuinta sau punctele de lucru apartinind persoanelor juridice/fizice indicate de tribunal.
Deci ce trebuie sa fac pentru a plati in continuare impozitul pentru locuinta ca pina acum (tinind cont de noul cod fiscal) ,intrucit nu imi desfasor activitatea profesionala aici.Expertizele in domeniul meu sunt putine (cel mult 3 pe an am avut in perioadele "bune") si daca nu exista alta posibilitate decit sa platesc un impozit pe locuinta mai mare mai bine renunt la activitatea de expert.Mentionez ca sunt salariat la o societate comerciala.Ce ma sfatuiti sa fac .? Multumesc anticipat pentru orice informatie ce ma va ajuta sa iau o decizie.

Alte discuții în legătură

Desfasurarea activitatii de expert tehnic judiciar pe srl goldan goldan sotul meu este expert tehnic judiciar si am dori sa-si desfasoare activitatea pe un srl pe care il avem deja cu obiect de activitate activitati de inginerie si ... (vezi toată discuția)
Dezamagire! succesiune! a trecut si cel de al treilea teren pt. a face expertiza. ... Vali Dumitrescu Vali Dumitrescu Succesiune! A trecut si cel de al treilea teren pt. a face expertiza. Următorul termen este in Octombrie, deci fix un an de zile pt o expertiza. Vai de noi in ... (vezi toată discuția)
Expertii judiciari largesc randurile grevistilor lui predoiu sau ce stie "academia catavencu" despre expertii judiciari legalmgm legalmgm Extras din Publicatia: ACADEMIA CAŢAVENCU, Nr. 30, 29 iulie - 4 august 2009 (textul apartine integral ziarului citat). EXPERŢII TEHNICI JUDICIARI ... (vezi toată discuția)