avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Invitatie/citatie ajunsa tarziu la destinatar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Invitatie/citatie ajunsa tarziu la destinatar

In data de 24.07.2009 la in jurul orei 11.00 soacra si cumnatul ua primit, prin intermediul postasului din sat, o invitatie/citatie de la postul de politie care solicita ca la data de 24.07.2009 ora 09.00 sa se prezinte la politie. Acea invitatie/citatie nu are numar de inregistrare si data eliberarii. S-au prezentat in data de 24.07.2009 in jurul orei 12.30 la postul de politie si au fost amendati cu cate 100 RON din motiv de neprezentare. Cumnatul meu nici macar nu are domiciliul la adresa la care a venit invitatia.
Ce se poate face?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:52, 12 August 2009
Ptr danutz9.Procedura citarii este prevazuta in Codul de procedura penala,titlul V,Acte procesuale si procedurale comune,capitolul IIcitarea,comunicarea actelor procedurale art 175/184

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plingeri impotriva actelor de urmarire penala Bibica Bibica 1.care este natura juridica a citatiei si a procesului verbal de indeplinire a procedurii de citare, in faza actelor premergatoare. 2. daca cele de mai sus ... (vezi toată discuția)
Mi-a venit o citatie de la politie sa ma prezint la sectie. dercos dercos Ce inseamna art 198 C.P.P si Art. 176 alin 1,lit.e din C.C.P,si art. 171 alin.2 si 3 C.P.P? vreau raspunsuri detaliate va rog,sa le inteleg.multumesc. daca nu ... (vezi toată discuția)
Art.198cpp cata75 cata75 am un srl din2007 si am primit o citatie de la politie\" in calitate de faptuitor.ce poate insemna asta.daca poate sa-mi zica si mie cineva.va multumesc ... (vezi toată discuția)