avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Cod Fiscal si Pocedura fiscala NECOSTITUTIONALE !!
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Cod Fiscal si Pocedura fiscala NECOSTITUTIONALE !!

Cum asa?! va demonstrez in 2 secunde:
Vand un bun mobil sau imobil si sunt obligat sa achit impozit pe tot anul, desi nu il detin pe intrgul an. Poate il voi detine 2 ore.
Art. 159(5), 207/2015. Pentru bunul ce se înstrăinează, proprietarul bunului trebuie să achite impozitul datorat pentru anul în care se înstrăinează bunul

Noul proprietar va achita, din nou impozitul pe anul in curs conform
Art. 471, 227/2015
(1) Impozitul pe mijlocul de transport este datorat pentru întregul an fiscal de persoana care deține dreptul de proprietate asupra unui mijloc de transport înmatriculat sau înregistrat în România la data de 31 decembrie a anului fiscal anterior.

Pai cum facem ??

Alte discuții în legătură

Impozit masina luciaemilia luciaemilia am vandut masina in 20.12 2015 masina,si radierea s-a facut in 19.01.2016,mai trebuie sa platesc impozit si eu pe anul 2016 (vezi toată discuția)
Impozit auto pentru masina casata enco enco Buna ziua. Am o masina veche pe care intentionez s-o casez. Sunt obligata sa achit impozitul auto pe toata perioada ramasa pana la sfarsitul anului ? Conform ... (vezi toată discuția)
Plata impozit mijlocului de transport conform legii 227/2015 dragos_m_olteanu dragos_m_olteanu [i]]Articolul 471 din Legea 227/2015 prevede ART. 471 - Declararea şi datorarea impozitului pe mijloacele de transport (1) Impozitul pe mijlocul de ... (vezi toată discuția)