avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Reclamatie scrisa politie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Reclamatie scrisa politie

Buna seara. In blocul in care locuiesc ca proprietar s-au mutat fara forme legale, respectiv contract de inchiriere, doi tineri. Scandalurile sunt la ordinea zilei precum si muzica data tare la toate orele posibile. As ruga pe vreunul dintre dumneavoastra sa imi spuna daca reclamatia scrisa are vreun efect. Ma refer la reclamatie facuta la sectia de politie de care apartinem. Reclamatie se face impotriva chiriasilor sau a proprietarilor de drept ai apartamentului? va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:40, 15 Ianuarie 2016
Daca un locatar incalca regulile de convietuire in imobilul de locuit in comun,daca nu respecta programul de liniste,ceilalati vecini pot formula plangere la politie indiferent de calitatea aceluia care deranjeaza
Politia ,daca se confirma sesizarea,poate dispune sanctiuni pecuniare in temeiul disp L nr 61/1991 republicata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecini insuportabili, violenti catalinrcd catalinrcd De 2 ani familia mea este deranjata de locatarii apartamentului de deasupra noastra. S-a mutat un individ la sfarsitul anului 2020 si locuieste aici cu iubita ... (vezi toată discuția)
Solutii pentru galagia din bloc deny_yul deny_yul Buna ziua! Sunt intr-o situatie disperata in ceea ce priveste linistea in blocul unde locuiesc. Am avut ghinionul sa stau deasupra unor vecini care asculta ... (vezi toată discuția)
Deranjarea linistii publice - nunta de rromi StefanF StefanF Buna ziua, As dori sa stiu unde pot face o reclamatie privind deranjarea linistii publice, mai exact, o petrecere de rromi, la marginea unui complex ... (vezi toată discuția)