avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acte false la inmatriculare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acte false la inmatriculare

Buna ziua!! Am cumparat o masina cu actul de vanzare cumparare fals ( cel de la care am luat eu masina, a semnat in locul primului proprietar ), asta am aflat cand am fost sa o inmatriculez. Ce ar trebui sa fac, acum nu pot circula cu masina pentru ca nu am numere, iar cei de la inmatriculare ma acuza pe mine de fals in acte??
Mentionez ca fiscalul il am tot de la primul proprietar.
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 07:59, 18 Ianuarie 2016
Iar din cate am inteles, dosarul va fi trimis la parchet in urmatoarele zile!
Care sunt urmarile?
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Ianuarie 2016
AlexandraGeo, utilizator
Ce fel de acte de achizitie vehicul ati incheiat ?
Normal la intocmirea documentelor de tranzactionare bun mobil,partile prezinta documentele de identitate
Desfasurati demersuri la proprietarul din cartea de identitate a vehiculului
Am facut contract de vanzare cumparare!!
Am vorbit si cu primul proprietar, dar el nu are ce sa faca, trebuie sa am fiscalul de la persoana de la care am luat masina, si contractul care sa fie pe numele lui, nu falsificat cum il am acum!
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Ianuarie 2016
AlexandraGeo, utilizator
:rtfm:Interventie moderator
Am rugamintea sa nu mai deschideti un nou topic pe aceeasi tema, intrucat o astfel de practica incalca pct.3.3 din Regulament.
In masura in care mai aveti nelamuriri sau intrebari suplimentare fata de raspunsurile primite, aveti posibilitatea sa continuati discutia aici folosind optiunea " raspunde".
Multumesc pentru intelegere.
AlexandraGeo a scris:

Buna ziua! Am cumparat o masina, am inscris-o la primarie, i-am facut rar-ul, asigurarea si apoi am fost sa o inmatriculez.
Astfel cei de acolo au descoperit ca fiscalul este falsificat, nu mi au dat numerele si ma acuza de uz de fals.
Nu eu am falsificat fiscalul, ci cel care mi-a vandut masina.
Ce trebuie sa fac acum, care vor fi urmarile, voi reusi intr-un final sa imi insriu masina sau nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impunere auto taxe si impozite dancluj dancluj In 19.01.2015 s-a vindut un autoturism VW de catre proprietar(din jud.Prahova),masina a fost scoasa de la primarie(banuiesc ca pe baza contractului de ... (vezi toată discuția)
Am cumpărat din germania, fără să văd în acel moment, un auto declarat furat în 2009. l-am înregistrat la fisc dar nu am continuat și la poliție, ce pot face ca s-o înmatriculez? DragosJam DragosJam Buna ziua.Am cumparat un auto cu mentiunea in talon la observatii AUTO DECLARAT FURAT IN GERMANIA . Nu am vazut asta la cumparare .Am declarat masina la ... (vezi toată discuția)
Acte auto Bujor Stănică Bujor Stănică Ce acte trebuie sa fac daca cumpar un autoturism inmatriculat din alt județ. Sau schimbat formularele? (vezi toată discuția)