avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plata CAS
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plata CAS

Buna ziua,
As dori sa stiu daca in cazul meu , dupa noul cod fiscal , sunt obligat la plata CAS pentru veniturile realizate.
Sunt pensionat anticipat dupa o lege speciala si in prezent mai realizez venituri din asigurari . Conform noului cod fiscal trebuie sa-mi infiintez un PFA sau PFI pentru a putea beneficia de comisioane .
Exista vreo situatie in care sa fiu exceptat de la plata CAS , pentru ca mi se pare ciudat sa platesc aceasta taxa.

Alte discuții în legătură

Care sunt taxele si impozitele de plata? ema.1 ema.1 Sunt pfi si as dori sa aflu care imi sunt obligatiile fata de stat( ce impozite si taxe sunt obligata sa platesc,contributia la sanatate , la fond social de ... (vezi toată discuția)
Pensionar militar si pfi - cass se plateste de 2 ori? pfipensionar pfipensionar Buna ziua, Sunt pensionar militar de cativa ani si anul trecut mi-am infiintat un PFI. Intrebarea mea este: achit contributia la asigurarile de sanatate de ... (vezi toată discuția)
Pfa - modalitate de impozitare ariadna661 ariadna661 Buna seara. Am o intrebare referitoare la sistemul de impozitare pentru PFA. Eu sunt medic si sunt inregistrata cu CIF la Administratia Financiara. Am cerut ... (vezi toată discuția)