avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Vanzari pe net
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Vanzari pe net

Buna ziua-as dori sa stiu daca vanzarile pe internet-cont personal-nu firma-se pot impozita-daca plata se face prin cont personal de la persoana fizica catre persoana fizica-iar la depunere se mentioneaza-plata licitatie,plata haine,vanzare produse.Multumesc.

Alte discuții în legătură

Trebuie infiintat pfa pentru vanzarea de produse pe amazon.com Utta Utta Buna ziua, Pentru depunerea declaratiei unice si a platii impozitelor si contributiilor pentru veniturile obtinute din vanzarea de produse pe amazon.com ... (vezi toată discuția)
Cod caen magazin virtual -vanzare prod electronice monique monique Ma puteti ajuta sa-mi recomandati care este codul CAEN pentru vanzarea prin magazin virtual (internet) de produse electronice , vanzare atat care persoane ... (vezi toată discuția)
Impozite-si-taxe-in-urma-vanzarilor-pe-internet. sergiu400 sergiu400 Buna ziua, As dori sa aflu daca trebuie sa platesc contributie la buget in urma vanzarilor mele pe site ul de licitatii www.ebay.com.Nelamurirea mea este ca ... (vezi toată discuția)