avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1137 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Impozite-si-taxe-in-urma-vanzarilor-pe-internet.
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Impozite-si-taxe-in-urma-vanzarilor-pe-internet.

Buna ziua,
As dori sa aflu daca trebuie sa platesc contributie la buget in urma vanzarilor mele pe site ul de licitatii www.ebay.com.Nelamurirea mea este ca eu desi am resedinta in Romania,tranzactiile sunt facute in apele internationale ale internetului,si taxe deja platesc in urma vanzarilor in marime si concordanta cu taxele statului in care site ul si firma respectiva este inregistrata.
In continuare as mai dori sa aflu daca luind in considerare faptele enumerate,statul roman totusi ar mai avea drepturi sa mi perceapa taxe,sau eventuale sanctiuni momentan sau in viitor?

multumesc mult si cu stima.

Cel mai recent răspuns: eumarian , utilizator 17:13, 13 Februarie 2011
:) Buna asta cu apele internationale ale Internetului, doar ca presupun ca dvs va desfasurati totusi activitatea zilnica pe pamantul tare al Romaniei, si clientii dvs similar.

Daca vanzarile se fac de catre o persoana juridica straina, singura impozitare va fi cea a dividendelor pe care le primiti in calitate de actionar de la aceasta. Fiind rezident in Romania, veti plati impozit de venit pe respectivele dividende.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozite si taxe in urma vanzarilor pe internet. sergiu400 sergiu400 Buna ziua, As dori sa aflu daca ar stii cineva daca trebuie sa platesc contributie la buget in urma vanzarilor mele pe site ul de licitatii ... (vezi toată discuția)
Raspunderea fiscala pentru o firma dintr-o alta jurisdictie teo101 teo101 Salutare la toata lumea, V-as ruga sa ma ajutati, daca se poate, cu cateva sfaturi si pareri. As dori sa aflu care sunt raspunderile fiscale ale unui ... (vezi toată discuția)
Cota impozit dividende atalinna atalinna Care este cota de impozit pentru dividendele platite in 2010 de catre societatea comerciala administratorilor sai?Multumesc. (vezi toată discuția)