avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Dizolvare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Dizolvare firma

Firma cu stoc zero,de doi ani de zile.
Raportari trimestriale si bilant catre Finante
TVA de rambursat.
Acestea ar fi datele privind SNC-ul pe care il am din 1993.
Intrebarea mea ar fi,daca este posibila situatia de a-mi fi inchisa societatea intr-un mod sau altul,fara a mai fi nevoita sa platesc toate acele taxe pe la notar,Camera de comert.
Doar intreb#-o,ca poate ar exista vre-o modalitate,sa nu mai dau atatia bani,ca tot am dat in cei 20 de ani cat am functionat.
Multumesc pentru orice idee!=D>
Cel mai recent răspuns: doinagherasim , utilizator 15:23, 18 Ianuarie 2016
E singura modalitate: hotarare A.G.A. la notar, depunerea ei la O.R.C, publicarea in M.O, se asteapa 30 zile termen de opozitie si apoi se radiaza.
Buna seara,
deci fara bani nu se poate radia societatea comerciala.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare srl nity nity Buna ziua!, am un SRL si sunt asociat unic al acesteia din 2004. Nu am avut activitate decat vre-un an de zile, nu am datorii, firma e curata, odata cu ... (vezi toată discuția)
Lichidare societate doinagherasim doinagherasim -SNC infiintat in 1993,acum cu stoc zero,fara activitate de trei ani,dar s-au facut declaratiile trimestriale si balanta anuala catre Finante. -O masina ... (vezi toată discuția)
Bilant, doar online? bandi2 bandi2 buna. eu am avut un magazin,si am suspendat activitatea de 1 an. contabila imi depunea bilantul pe 0. inteleg ca din iunie,nu se mai poate depune decat online, ... (vezi toată discuția)