avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratia 392b
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratia 392b

În cazul unui PFA neplătitor de TVA, aş dori să ştiu dacă la punctul IV din Declaraţia 392B (Livrări de bunuri şi prestări servicii), trebuie trecută valoarea serviciilor prestate pentru clienţi din afara Uniunii Europene. La instrucţiunile de completare se menţionează că acest formular nu se depune "în situaţia în care persoanele impozabile nu au desfăşurat livrări de bunuri şi prestări de servicii în interiorul ţării şi/sau achiziţii efectuate din ţară." Să înţeleg de aici că valoarea serviciilor prestate pentru clienţi externi (în cazul meu, din afara Uniunii Europene) nu trebuie trecută? Aş dori o confirmare că aşa stau lucrurile.
Ultima modificare: Duminică, 17 Ianuarie 2016
MariaTulbure, utilizator
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 15:33, 19 Ianuarie 2016
asa e

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa norma venit - prestari servicii in afara ue - d392b MrCroft MrCroft Buna ziua, Am PFA la norma de venit, CAEN 6202 (Consultanta IT). 1. Din ce am citit in instructiunile de completare a declaratiei 392B, aceasta ... (vezi toată discuția)
Declaratia 392 misaaa misaaa am nevoie de o lamurire si anume: - sunt P.F.A. la norma de venit, neplatitor de TVA in Romania(am cod fiscal fara RO) - inregistrat in R.O.I., inregistrat ... (vezi toată discuția)
Program de completare 392b pfi ewr ewr 1. trebuie sa astept sa apara pe site varianta de declaratie 392b cu anul 2013 deja completat? anual se afiseaza o alta versiune pina in 25 februarie? 2. pt ... (vezi toată discuția)