avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Cod procedura fiscala aplicabil
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Cod procedura fiscala aplicabil

Executarea sanctiunii amenzii contraventionale dintr-un proces-verbal de contraventie emis in anul 2015 se face conform dispozitiilor Codului de procedura fiscala in vigoare la data emiterii procesului-verbal sau dupa prevederile Noului Cod de procedura fiscala?
Cel mai recent răspuns: aleodor27 , utilizator 15:29, 18 Ianuarie 2016
Se aplică prevederile noului cod de procedură fiscală.
Va multumesc pentru atentia acordata mesajului meu.
Exista o prevedere legala de unde rezulta cele spuse de dumneavoastra?
Concret, un proces-verbal de contraventie emis de un organ constatator in anul 2015 si trimis spre executare organului competent tot in anul 2015, trebuie sa respecte prevederile art.141 alin.7 din OG 92/2003 sau prevederile art.226 alin.7 din noul C.P.F. ?
Mii de multumiri pentru lamuriri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen prevazut de lege mpompim mpompim va rog sa-mi spuneti care este termenul prevazut de lege in care un proces verbal de constatare a contraventiei trebuie trimis de organul emitent catre ... (vezi toată discuția)
Termen transmitere proces verbal de contraventie la primarie anca.miron anca.miron Buna ziua ! Va rog sa imi explicati in contextul prevederilor art.226, alin.(7) din Legea nr.207/2015 privind codul de procedura fiscala \"(7) ... (vezi toată discuția)
Comunicare titlu executoriu swamerra swamerra Daca pe procesul-verbal de afisaj a unui proces-verbal de contraventie, este mentionat numai numele martorului si nu este mentionata adresa si datele de ... (vezi toată discuția)