avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Ce inseamna norma de hrana 1,2,3,4...
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Ce inseamna norma de hrana 1,2,3,4...

Salutare!

Vreau si eu sa stiu ce ineamna norma de hrana 1 doi 3 samd.
Am Vazut si citit ORD 26/1994 dar nu se specifica - cine primeste care norma, sau pentru cine e conceputa norma respectiva.

Unde pot afla acestea?
Cel mai recent răspuns: ContSters344547 , utilizator 10:02, 21 Ianuarie 2016
Sunt norme de hrana pt personalul militar din MAI, MAPN si Penitenciare. De regula aceste norme nu se asigura in natura ci in bani.Mai multe ,daca sunteti militar, puteti afla de la biroul de logistica a unitatii unde lucrati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calculul pensiei de intretinere datorata de cadrele militare si norma de hrana vuta vuta Buna ziua ! As vrea sa stiu cum se calculeaza pensia alimentara la o persoana dintr un cadru militar? Se pune in calcul si norma de hrana?Sau doar salariul? ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara din norma de hrana la mapn dorat dorat Compartimentul finaciar al unitatii a efectuat retinerea,incepand cu drepturile salariale ale luni aprilie 2014 platite in luna mai 2014 , in cuantum de 1/4 ... (vezi toată discuția)
Drepturi echipament cadre militare in caz de demisie andy81 andy81 Buna ziua! Ma intereseaza daca , in caz de demisie din MApN, cadrele militare mai beneficiaza de drepturile de echipament neprimite, proportional cu perioada ... (vezi toată discuția)