din pacate, vin in atentia voastra cu un caz fff interesant, respectiv :
Adresa personala de yahoo a fost "deschisa"(nu stiu prin ce metode) de catre seful meu direct fara acordul meu si persoana mai sus mentionata a tiparit corespondenta mea.
In aceste e-mailuri apare corespondenta mea privata cu firme concurente/clienti pentru anumite produse sau preturi pe care fabrica la care am lucrat pana astazi, nu poate sa le produca si/sau sa aiba preturi competitive pentru clientii respectivi.
In aceste conditii, in dimineata acestei zile am fost convocat de catre dir. gen., directorul de vanzari(seful meu direct), reprezentantul juridic si cel al departamentului resurse umane pentru urmatoarele :
a) mi s-a inaintat o declaratie pentru completarea scriptica a celor intamplate si in care eu am declarat ca dovezile care mi-au fost aratate nu au nicio insemnatate juridica datorita faptului ca mi-a fost "violata" corespondenta proprie si personala, fapt ce constituie infractiune si este prevazuta in Codul Penal.
b) s-a intocmit apoi a un proces verbal semante de catre partile prezente.
c) mi s-a transmis ca se va desface contractul de munca pe abatere disciplinara incepand cu data de 30.07.2009 si ca se poate ajunge in instanta.
d) dupa infaptuirea celor mai de sus, mi-am depus demisia cu numar de inregistrare incepand cu data de azi tocmai ca sa nu imi creeze alte probleme plus ca nu mai imi doresc sa lucrez pentru ei.
e) dupa ce am plecat intr un final de la fabrica, seful meu direct a trimis un newsletter prin care anunta toti clientii mei de faptul ca mi sa ve desface contractul de munca pe motivul abaterii disciplinare (furt intelectual si concurenta neloiala). acest lucru l-am aflat de la un client de al meu care m-a contactat sa ma intrebe care este situatia.
Intrebarile mele sunt urmatoarele :
Fapta savarsita de catre seful meu este un delict si daca este asa, practic dovezile pe care le-a tiparit si care ma incriminau sunt in instanta nule????????????????????????????????????????????
Prin realizarea acestui newsletter imaginea mea a fost modificata negativ si in acest caz intrebarea este daca pot solicita daune morale????
Va rog sa imi spunetii cum fac si unde(foarte pe scurt) sa actionez in judecata tinand cont de cele mai de sus.
Va multumesc anticipat pentru raspunsurile voastre!!!!!!!!!!
Daca s-a accesat casuta dumneavoastra personala de corespondenta, nu una pusa la dispozitia dumneavoastra in scopul indeplinirii atributiunilor de serviciu avem de a face cu o posibila infractiune informatica.
Aveti o copie a procesului verbal incheiat? ar fi interesant de vazut.
in functie de continutul newsletterului si de realitatea faptelor ati putea incerca o actiune pentru calomnie.
Ar putea fi incidenta si infractiunea de acces ilegal la un sistem informatic , prervazuta in Legea nr. 161/2003, art.42, cat si infractiunea de violare a secretului corespondentei ,art 195 C. penal. Chiar in ipoteza in care continutul corespondentei va incrimineaza , constituind o incalcare a indatorilrilor de serviciu , modul in care sefii dvs. au luat la cunostinta despre acest fapt ,in mod ilegal, ii incrimineaza si in mod normal ar trebui sa raspunda penal.
Subscriu la ceea ce a spus dl. consilier juridic de mai sus ( legally). Este vorba de infractiunea de violare a secretului corespondentei dvs. personale. Iar seful dvs. a incercat sa foloseasca aceste probe obtinute practic in mod fraudulos, ca sa ce ? Ca sa arate ca ati incalcat disciplina muncii. Depuneti plangere penala la parchet iar pt decizia de desfacere disciplinara a contractului de munca adresati-va cu contestatie impotriva deciziei de desfacere disciplinara a contractului de munca instantei civile in termen de 30 de zile de la comunicarea acesteia. E posibil sa va ignore cererea de demisie si sa va "fabrice" si documente la nivel intern.......Daca locuiti in Bucuresti, instanta civila competenta pt litigii de munca este Tribunalul Bucuresti Sectia a VIII-a Litigii de munca, iar instanta penala competenta este Parchetul de pe langa Judecatoria sectorului.....in care are sediul declarat firma respectiva ( avand in vedere criteriul competentei - adica locul in care s-a savarsit fapta ) sau a sectorului in care locuiti ( tot in functie de criteriul competentei - locul in care domiciliaza partea vatamata). Oricum cred ca se va lua in considerare mai repede locul in care s-a savarsit fapta.
P.S. - exista programe speciale pe care unii sefi le instaleaza pe calculatorul de la serviciu astfel incat se poate vedea tot ce ati tastat, pe ce site -uri ati "umblat". In acest fel va "monitorizeaza" activitatea.....Asa v-a aflat probabil si parola de la e-mailul personal. Va recomand sa o schimbati. :magic: :oops:
" ..... si persoana mai sus mentionata a tiparit corespondenta mea". " b) s-a intocmit apoi a un proces verbal semante de catre partile prezente". B-)
Intrebarea care se pune este alta. Ati semnat cu ei un angajament de confidentialitate ? Daca nu, e si mai bine. Practic nu au cum sa va acuze chiar si legale fiind probele.
Convocator
gigione01
Am fost convocat la o cercetare disciplinara prealabila.Pentru acest lucru am primit un convocator care continea data,locul si mai spunea niste numere de ... (vezi toată discuția)