avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Daune morale - minge!
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Daune morale - minge!

Cer o parere autorizata colegilor de breasla:
Se pot cere (si cat?) daune morale (ca materiale n-am avut) furnizorului de internet, care azi 29.07. a.c., intre orele 13.00-17.00 a avut intrerupt serviciul, interval in care am constatat ca am primit Mingea Avocatnet (h.15.53).Consider o incalcare grava a drepturilor si o lezare care mi-a produs suferinte incomensurabile:sticktongue:
Subiectul nu este :offtopic:, pentru ca am asigurare generala full options dar nu si pentru asemenea eveniment imprevizibil si devastator.
Raspunsul nu-l voi considera o consultanta juridica, mai ales ca am cautat in jurisprudenta si n-am gasit nimic!
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 23:44, 29 Iulie 2009
Sunteti foarte simpatic ..chiar atat de lezat va simtiti? sincer, m-ati amuzat ...ok ,sfatul meu este sa cereti furizorului de internet..o minge de footbool, pentru repararea prejudiciului suferit.:)
Dezumflata insa. Altminteri ar fi ...imbogatire fara justa cauza. :banned:
=D>
evident!!!

Iar daca vrei iti pot recomanda cativa avocati...

Singura problema este cu suma concreta...

Cum s-ar putea aprecia suferintele alea incomensurabile???:-/
Ba am sa cer Furnizorului de internet sa-si faca o asigurare pentru "raspundere civila Avocatnet" ca sa pot cere (si primi) daune de la asigurator(Eu nu i-o fac:strambatura: )Ramane sa stbilesc cin va face procesul-verbal:rtfm:
(Tot politia criminalo-informatica:angry: )
Mai bine incropeai o epigrama!:D
Acesta-i sfatul specialistului!
Totusi,acoperire ar exista in ideea in care afacerile ti-au fost afectate.Pana la urma,moral sau material...totul se reduce la bani.
Pentru ca ti-ai exprimat scepticismul cu privire la o rezolvare pe cale juridica,ma opresc aici.
:D

La multi ani,doamna Romascanu!:vishenka:
Ultima modificare: Miercuri, 29 Iulie 2009
ContSters76710, utilizator

Alte discuții în legătură

Protest vehement ContSters76710 ContSters76710 [b]Stimati arbitri,nu-i corect! Degeaba mingea e pasata Mesajul l-ati trimis tarziu Pe voi sunt tare suparata! :foottap: Complicat cu termenul de decadere. (vezi toată discuția)
Mingea avocatnet.ro - un joc pentru comunitate Alin Popescu Alin Popescu Este primul joc lansat in comunitatea Avocatnet.ro si suntem foarte interesati de rezultatele lui. In principiu, daca lucrurile merg bine, vom extinde jocul ... (vezi toată discuția)
Sa continuam frumos! Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR Dragi colegi Se pare ca m-am tinut de cuvant si am facut oarece curatenie si ordine. Imi cer scuze celor carora le-am sters creatiile si interventiile dar ... (vezi toată discuția)