avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Daune morale - minge!
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Daune morale - minge!

Cer o parere autorizata colegilor de breasla:
Se pot cere (si cat?) daune morale (ca materiale n-am avut) furnizorului de internet, care azi 29.07. a.c., intre orele 13.00-17.00 a avut intrerupt serviciul, interval in care am constatat ca am primit Mingea Avocatnet (h.15.53).Consider o incalcare grava a drepturilor si o lezare care mi-a produs suferinte incomensurabile:sticktongue:
Subiectul nu este :offtopic:, pentru ca am asigurare generala full options dar nu si pentru asemenea eveniment imprevizibil si devastator.
Raspunsul nu-l voi considera o consultanta juridica, mai ales ca am cautat in jurisprudenta si n-am gasit nimic!
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 23:44, 29 Iulie 2009
De acord, Rodica! :rofl:

Desi, vreau si eu daune morale. Am pasat-o cuiva care n-a bagat-o in seama! Biata minge! Pasa mea cea frumoasa a fost in zadar! :((

Gabriela Pintea
Io vreau să vă spun că am urmărit traseul mingii preţ de vreo patru pagini, după care am ameţit mai ceva ca după o ţuică bine fiartă.

Aşa că, dacă vreun coleg a avut amabilitatea sa-mi paseze mingea, îmi cer scuze că mi-a scăpat printre degete.

Dacă nu mi-a pasat-o nimeni pînă acum, rog pe toată lumea să nu o facă nici în continuare. Ar fi păcat să vă osteniţi să o trimiteţi unei persoane gata ameţită de traseul ei. De altfel, ar fi precum la vot: nu vei şti dacă ai făcut alegerea bună sau proastă decît după ce îţi va veni să-ţi smulgi părul din cap, iar atunci va fi mai mult decît sigur că ai ratat din nou.

:yeah:
Domnule avocat,nu vreau sa ma plang.
O data am pasat-o cuiva -si deliberat a acceptat golul,a doua oara...am scris o epigrama(ma rog,pretentie de...).
A treia oara,de se nimereste,vin cu ea pana la Cluj,nu-i mare lucru.Desi pe mine orasul acela ma ameteste...
:D
J H a scris:


n-am prea priceput...:(
tu ai intrebat: pot sa cer?
oricine poate cere orice!
mai dificil e cu primitul...Vorbeam de "ban/admin"( :ban: ) si nu de bani-pesin !


Lasand gluma, nu stiu daca Furnizorul meu e logat "incognito" pe aici, dar a recidivat: intre 20.30 si 23.15 !
Sa-i cer si ceva daune cominative? M-a lipsit de savurarea raspunsurilor pe care le-am primit intre timp de la voi:thumbup:
Nu mi-am inchipuit ca o intrebare pusa (la ciuda) in stil Radio Erevan , poate descreti fruntile incordate de lucruri serioase.Pana nu iau BANU' ,multumesc tuturor si ne-ntalnim pe Epigrame (sa nu suparam admin!):closedtopic:
Ultima modificare: Miercuri, 29 Iulie 2009
nucu$, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Protest vehement ContSters76710 ContSters76710 [b]Stimati arbitri,nu-i corect! Degeaba mingea e pasata Mesajul l-ati trimis tarziu Pe voi sunt tare suparata! :foottap: Complicat cu termenul de decadere. (vezi toată discuția)
Mingea avocatnet.ro - un joc pentru comunitate Alin Popescu Alin Popescu Este primul joc lansat in comunitatea Avocatnet.ro si suntem foarte interesati de rezultatele lui. In principiu, daca lucrurile merg bine, vom extinde jocul ... (vezi toată discuția)
Sa continuam frumos! Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR Dragi colegi Se pare ca m-am tinut de cuvant si am facut oarece curatenie si ordine. Imi cer scuze celor carora le-am sters creatiile si interventiile dar ... (vezi toată discuția)