avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... tarif m3 apa calda
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

tarif m3 apa calda

Va rog sa-mi spuneti care este tariful pentru 1m3 de apa calda, persoana fizica..
Mai exact, daca am consumat in total 4m3 apa calda, cat ar trebui sa platesc pentru aceasta?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 13:39, 30 Iulie 2009
Tariful pentru apa calda are 2 componente :
pretul apei reci si pretul energiei termice folosite . Nu exista un pret unic , el difera de la zona la zona .
De ex in Iasi de la 1 iulie pretul unui metru cub de apa rece + canal e in jur de 4,6 lei ( nu au aparut inca facturile asa ca nu va pot spune exact .
Poate fi in jur de 8 -12 lei mc apa calda la care se adauga mai mult ca sigur diferentele inregistrate intre apometrul din apartament si cel general .
Ultima modificare: Miercuri, 29 Iulie 2009
BLUE1963, utilizator
Unde locuiti? E important de stiut.
Bucuresti, Sector 5
Dl primar Marean Vanghelie nu stie sa raspunda la intrebarea dvs?
:P
Cred ca in aceasta perioada este ocupat cu doamna Udrea.

Alte discuții în legătură

Calcul apa marianionescu1 marianionescu1 Buna ziua, Imi poate spune cineva daca exista o formula de calcul a apei reci ? Dar a apei calde? Si care-i/-s? M-ar interesa in sectorul ... (vezi toată discuția)
Cat costa un metru cub de apa rece si unul de apa calda in orasul constanta??? marianb13 marianb13 as vrea sa stiu cat costa un metru cub de apa rece si unul de apa calda pt judetul Constanta....si as vrea sa mai stiu daca afirmatia e corecta : 1 mc de apa ... (vezi toată discuția)
Costul unui mc de ac in conditiile in care exista centrala de bloc chara chara Buna ziua , as dori sa stiu , desi a mai fost un subiect asemanator, cam la cat ajunge costul final, catre consumator, al unui mc de AC in conditiile in care ... (vezi toată discuția)