avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Asistent personal si stimulent insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Asistent personal si stimulent insertie

Sunt insarcinata si am CIM ca asistent personal pe termen nedeterminat. Daca dupa nastere optez pentru continuarea seviciului, si se intampla ceva cu persoana pe care o ingrijesc ( decedeaza), si mi se desfinteaza postul ce se intampla?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:45, 21 Ianuarie 2016
Daca solicita sotul stimulentul, pe ce perioada se da?
Aceleasi conditii de acordare a stimulentului de insertie sunt si pentru tatal copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil ramqby ramqby Buna ziua.As dori sa stiu daca optez pentru CCC 2ani,apoi ma razgandesc si dupa o luna vreau sa merg la munca,primesc pentru restul perioadei ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere a copilului biancaco biancaco Buna ziua! Eu am nascut pe 8 martie 2013 si am intrat in concediu maternal pe 20 mai 2013. Cand ar trebui sa ma intorc la munca pentru a beneficia de ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie cic miriam101 miriam101 Buna ziua! Am o neclaritate privind art. 2, al.1 din OUG 111/2011. Doresc sa beneficiez de stimulentul de insertie prevazut la art.7. Cum sa procedez? Optez ... (vezi toată discuția)