Buna seara. Am si rugaminte sa-mi spuneti cum sa fac un vecin sa inteleaga ca un c0pil de 3 ani nu p0ate sa stea numai in pat sa nu faca galagie.Menti0nez ca stam cu chirie la parter dar sub mine e subs0l iar vecinu de sub mine nu sup0rta ca baiatu meu de 3 ani merge prin casa, se j0aca cu jucariile. Mia chemat p0litia de 7 0ri cred nici mu mai stiu si p0litia mia spus sal las in pace pe c0pil el nare nici-0 vina,.respectem pr0gramul de liniste. nu suntem 0 familie care sa faca scansal,sa danseze,sa dea muzica tare, pe el il deranjeaza c0pilu.Nu p0t sa stau cu c0pilu numai pe afara ca asa vrea el.Va r0g frum0s sami spuneti ce sa fac.
sunt apartamente la subsol ?
Nu aveti ce sa ii faceti , pe vecin il deranjeaza, nu aveti cum sa ii impuneti sa nu il mai deranjeze asa cum nu reuseste nici el sa va impuna sa tineti copilul numai in pat.
Locuitul in comun implica traiul alaturi de diferite persoane -cu diferite stari sociale,cu educatie diferita,de anumite varste sau si cu anumite afectiuni,care coroborate reprezinta vicisitudinile si chinurile pe care trebuie sa le suportam de la vecinii nostri
Pentru a indeparta alte situatii neplacute,incercati sa asigurati o protectie fonica in camera copilului
Dupa mine ar trebui sa se ocupe de antifonare cel ce e deranjat. E important sa folositi locuinta cf. detinatiei ei. Daca doriti, incercati o notificare a vecinului. Vorbiti si cu politistul de proximitate.
Problema folosirii locuintei conform destinatiei ei o poate invoca doar vecinul deranjat. Totusi, o intrebare: vecinul a deranjat vreodata somnul copilului dvs? Daca nu, atunci incercati sa nu-l deranjati nici dvs pe vecin... Mai tarziu, copilul va vrea sa asculte muzica la volum sonor mare si iar deranj. Intr-un caz asemanator, politistul de proximitate i-a atentionat, verbal, de trei ori pe parintii copilului referitor la alergatul prin casa, deranjul a continuat si, intr-un final, pe baza declaratiei unui alt vecin, si el deranjat dar nevocal, i-a aplicat o amenda unuia dintre parinti... Deci poate fi si mai rau. Incercati sa va intelegeti vecinii caci vecinul de langa casa...