avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... dreptul meu ca locatar
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

dreptul meu ca locatar

Buna seara. Am si rugaminte sa-mi spuneti cum sa fac un vecin sa inteleaga ca un c0pil de 3 ani nu p0ate sa stea numai in pat sa nu faca galagie.Menti0nez ca stam cu chirie la parter dar sub mine e subs0l iar vecinu de sub mine nu sup0rta ca baiatu meu de 3 ani merge prin casa, se j0aca cu jucariile. Mia chemat p0litia de 7 0ri cred nici mu mai stiu si p0litia mia spus sal las in pace pe c0pil el nare nici-0 vina,.respectem pr0gramul de liniste. nu suntem 0 familie care sa faca scansal,sa danseze,sa dea muzica tare, pe el il deranjeaza c0pilu.Nu p0t sa stau cu c0pilu numai pe afara ca asa vrea el.Va r0g frum0s sami spuneti ce sa fac.
Cel mai recent răspuns: lary83 , utilizator 19:32, 22 Ianuarie 2016
buna seara.vreau sa sa subliniez,cp0pilu nu merge incaltat prin casa,am parchet si m0cheta in camere,respect pr0gramul de liniste de la 12-16.n0i nu avem v0ie del0c sa mergem prin casa.

asta e pr0blema vecinul de sub mine nu v0rbeste cu nimeni din bl0c,si t0ti chiriasii au plect din cauza asta,daca stiam nici eu nul inchiriam,.respect pr0gramul de liniste. dar intrebarea mea este ,, cei care avem cpiii si altfel de vecinii ce tebuie sa facem,, sau nu mai facem cp0pii ca deranjam vecinii.n0i 0are am f0st f0arte cuminti cand am f0st mici nu cred.
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Ianuarie 2016
elga50, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In apartamentul vecin se exerseaza la pian sandra_cj sandra_cj Buna ziua, As dori sa va intreb ce se poate face din punct de vedere legal in urmatoarea situatie: locuiesc intr-un bloc cu mai multe apartamente; vecinii ... (vezi toată discuția)
Locatar deranjat de exercițiile la pian din vecini. există soluții pentru această problemă? brianna39 brianna39 Vecinul din apartamentul vecin ,si-a inscris copilul la scoala de muzica .Exersarile la pian se aud din toate colturile apartamentului meu ,practic nu pot sa ... (vezi toată discuția)
Deranjarea vecinilor cu lautarii toata noaptea aisa-s aisa-s am un vecin care facand niste bani din constructii, cand i se pune pata pune muzica f tare intr-un foisor dupa batatura lui, pe seara ca sa ne deranjeze si mai ... (vezi toată discuția)