avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Plangere lipsa vaccin
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Plangere lipsa vaccin

Buna ziua! Astept vaccinul de 11 luni pt fiica mea din 01 noiembrie anul trecut. Am inteles ca este criza cam in toata tara, dar atat timp cat ne platim contributiile, m-am saturat de asemenea situatii. Ma puteti indruma unde pot depune o plangere, sau se poate da Ministerul Sanatatii in judecata? Conform medicilor, in lipsa imunizarii, coilasii risca imbolnaviri destul de grave.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:27, 20 Ianuarie 2016
Teoretic si legal,aveti dreptul prevazut si gatantat de Legea Fundamentala de liber acces la justitie
Practic chiar daca va asumati responsabilitatea angajarii intr-un proces cu statul,cu Ministerul Sanatatii ,va asumati riscul unor eforturi,stress,timp alocat in instanta,eventual sume aferente reprezentare prin aparator -fara a avea garantia beneficierii de solutie favorabila sau despagubiri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

H1n1 handsu handsu Gripa porcina este o exagerare - concluzioneaza CBS News din SUA . Cele mai recente date WHO sustin , ca in intreaga lume exista 415 mii de imbolnaviri ... (vezi toată discuția)
Gripa porcina, intre interese financiare si soriciul obrazului... alex9ys alex9ys Doamnelor si Domnilor, prezenti pe acest forum... Cu plecaciune va rog de iertare pentru indrazneala de a posta o intrebare, care a capatat o consistenta ... (vezi toată discuția)
Teste pe banii nostri? ! cum ar trebui să procedăm, dacă ni se cer teste, ... VioCostea VioCostea Bună ziua! Cum ar trebui să procedăm, dacă ni se cer teste, angajatilor de la spital, antigen la 3 zile sau pcr, la 7 zile, dacă nu suntem vaccinați? Ne ... (vezi toată discuția)