avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit apartament 2016
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit apartament 2016

Buna ziua,

Aparatamentul detinut de mine si sotul meu figureaza ca sediu social pentru un PFA care are activitatea suspendata din 2015 si pentru un cabinet de psihoterapie care nu stim sigur in ce categorie se incadreaza. In aceasta situatie trebuie sa depunem acea declaratie pana pe 31 martie sau nu este cazul? Din cate imi dau seama nu avem de ce sa platim impozit majorat. Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 20 Ianuarie 2016
Corina_c, utilizator

Alte discuții în legătură

Sediu firma 2016 Newstraffic Newstraffic Buna ziua , detin o societate pe care momentan nu mai lucrez , am un contract de comodat pentru sediu intr-un apartament si doresc sa stiu daca se va mari ... (vezi toată discuția)
Noi legi pfa CristinaEG CristinaEG Buna ziua! 1. Doresc sa imi deschid un PFA cu sediul social intr-un apartament de bloc. Ma intereseaza daca in anul 2016 se schimba ceva privind impozitul ... (vezi toată discuția)
Sediu intreprindere individuala-impozit cladire isa1980ro isa1980ro Buna ziua! Detin o II cu sediul social in casa parintilor mei.Pana pe 13.02 este suspendata. Am de gand sa o inchid pana la aceasta data. Stiu ca declaratia ... (vezi toată discuția)