avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Deduceri firma medicala
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Deduceri firma medicala

Buna seara,
As avea niste intrebari la care am primit diferite raspunsuri si nu sunt lamurita:
1) ca firma in domeniul medical sunt sau nu platitor de TVA? (acum umblu dupa acte si mi s-a spus ca nu am optiunea de a fi platitor pentru ca intru automat intr-o alta categorie sau ca nu se merita pentru ca nu voi avea profit peste 60.000 euro)
2) ca atare,pot sa deduc sau nu cheltuielile pentru aparatura din cabinet?
Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Diferenta impozit profit si impozit venit adina23 adina23 care este diferenta intre impozitul pe venit si impozitul pe profit? O societate comericla le plateste pe amandoua? Vreau sa imi deschid un srl. care din ele ... (vezi toată discuția)
Cabinet medical privat adrioana adrioana Buna seara.As dori sa stiu daca un cabinet medical privat nou infiintat este obligat sa se declare platitor sau neplatitor de TVA si in ce masura ... (vezi toată discuția)
Ofer servicii pentru o firma din franta si primesc lunar o suma de 1500 euro marchis_andrei marchis_andrei Salutare! Inainte sa va scriu am cautat pe google de \'\'mi-au sarit capacele\'\' Treaba este ca am gasit o gramada de raspunsuri diferite si nici unul nu ... (vezi toată discuția)