avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Trecere la tva trimestrial
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Trecere la tva trimestrial

Trecerea de la tva lunar la tva trim. prin decl 010 este obligatorie sau pot sa ramin la luna .Mentionez ca in aug 2014 am avut achizitie intracomunitara cind automat am trecut la tva lunar

Alte discuții în legătură

Trecere de la tva lunar la tva trimestrial stelach stelach Buna ziua, in situatia in care o firma, care inregistrata in registru intracomunitar, desi nu avea cifra de afaceri mai mare de 100000 euro, a trecut la tva ... (vezi toată discuția)
Depasire plafon 100.000 euro adriana_ramona adriana_ramona Daca in cursul lunii septembrie am depasit plafonul de 100.000 eur si sunt platitor de tva trimestrial, de cand devin platitor lunar de tva? De luna urmatoare ... (vezi toată discuția)
Servicii intracomunitare Madalina Scarlat Madalina Scarlat Am primit in Ianuarie 2010 o factura de servicii (certificate ISO pentru 4 firme care au beneficiat de documentatia ISO facuta de societatea din Romania) de la ... (vezi toată discuția)