avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Abuz prin site de socializare
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Abuz prin site de socializare

Buna seara.
Supun atentiei dumneavoastre o problema ivita in urma postarii unei fotografii, cat se poate de decenta, pe un site de socializare.
Fotografia in cauza a fost postata intr-o galerie foto de pe un site de socializare online si preluata si modificata intr-un mod tendentios si defaimator de catre o persoana rau intentionata, rezultand in final un colaj cu conotatii sexuale.
Rugamintea mea este sa ma consiliati in ceea ce ar trebui sa fac impotriva persoanei ce a denaturat si propagat in mediul online fotografia modificata cu scopul de a-mi altera imaginea.
Va multumesc anticipat pentru raspunsurile dumneavoastra.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Ianuarie 2016
Georgian2all, utilizator
Va multumesc tuturor pentru raspunsurile dumneavoastra.
are dreptate domul tgeorgescu nu poti rezolva nimic la politie ca nu se incadreaza in nici o fapta. si eu am un caz de hartuire in site de socializare si joc. nu pot rezolva nimic.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Postare online de fotografii și mesaje private denigrante Alexxandra13 Alexxandra13 Bună ziua! Va deranjez în legătură cu o problema personala ce îmi afectează afacerea&viata de zi cu zi. Fostul partener de naționalitate straina(nu am ... (vezi toată discuția)
Defaimare Mara Maria Mara Maria Am fost defaimata de pe un cont fa Ls facebook .Intrebarea mea este pot afla cine este proorietarul contului fals (vezi toată discuția)
Bună seara!! am și eu o scurtă întrebare, dacă cineva a ... Sabrinaina Sabrinaina Bună seara!! Am și eu o scurtă întrebare, dacă cineva a făcut un cont fals de facebook și a vorbit cu o anumită persoană, iar persoana respectivă ... (vezi toată discuția)