avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii CAS-ul din ian.2016
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

CAS-ul din ian.2016

Buna seara. Am si eu o mare nelamurire. Am intrat pe D112 (am descarcata versiunea din 19.08.2015) si am lucrat pentru luna ianuarie 2016. Am constatat ca la actualizarea datelor, mi-a dat contributia la pensii din partea angajatorului cu
20, 8%, cu toate ca totalul salariilor brute este corect preluat si mentiunea este corecta : conditii normale de munca.Ar fi trebuit cu 15,8% ca am vazut in codul fiscal ca nu s-au modificat procentele. Contributiile de la angajat sunt preluate corect:10.5%.Va rog, daca puteti sa-mi spuneti ce pot sa fac? Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Declarararea contributiilor pt conventii civile sorban55 sorban55 Buna ziua, V-as ruga sa-mi spuneti, unde si cum se declara CASS retinuta de la un pensionar cu care am incheiat o conventie civila? Multumesc (vezi toată discuția)
De ce cand modific salariul in revisal, suma cuvenita pentru sporul de vechime se modifica si la salariul anterior? raduemy raduemy Buna ziua. Am o problema in REVISAL si nu stiu cum sa o gestionez. Am salariati cu salarii negociate la care se aplica un spor de vechime in % in functie de ... (vezi toată discuția)
Declaratia d 112 pentru anul 2014 elga50 elga50 Pentru cei interesati, va anunt ca a aparut varianta [b]D112 pentru anul 2014[/b]. In ... (vezi toată discuția)