avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate an calendaristic
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

an calendaristic

Va rog sa-mi spuneti, urgent, ce se intelege prin sintagma ,, an calendaristic,,? Intelesul acestei sintagme este un an care incepe la 1 ianuarie si se sfarseste la 31 decembrie sau pur si simplu 12 luni consecutive ???
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:23, 21 Ianuarie 2016
Anul calendaristic este perioada cuprinsa intre 1 ianuarie si 31 decembrie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

An calendaristic petculescu99 petculescu99 Va rog sa-mi spuneti ce se intelege prin sintagma an calendaristic? Intelesul acestei sintagme este un an care incepe la 1 ianuarie si se sfarseste la 31 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil floare de tei floare de tei obtin venituri atat din salarii cat si dintr-un PFA.Nu vreau sa-mi suspend PFA-ul dar obtin venituri mai mari de 3000 lei intr-un an calendaristicDupa doua ... (vezi toată discuția)
Venituri in timpul ccc / ultima luna partener AndreiSRB AndreiSRB Buna ziua, In cazul ultimei luni de CCC pentru partener, venitul brut maxim care poate fi realizat va fi cel anual de 1063 x 3 = 3189 lei, sau se imparte la ... (vezi toată discuția)