avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Proiect de modificare a legii consilierilor juridici ...
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Proiect de modificare a legii consilierilor juridici 2016

Ce parere aveti? Sunt sanse sa se aprobe noile reglementari?
[ link extern ]

O zi frumoasa si cu spor!
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 16:52, 29 Iunie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Negativ, negativ, negativ ... nu se stie niciodata . Nici o sansa! Noi consilierii juridici suntem discriminati rau de tot in Instanta. Mai ca nu ni se respecta drepturile nici in cauzele proprii, nici drepturile civile esentiale. Sunt interese uriase. Cred ca nu merge din cauza coruptiei traditionale. E dictatura mare la instanta, cine dracu mai trece pe acolo ?? Pana la urma votul conteaza, poate o sa aveti noroc. Cum au avut altii cu Registrul Comertului. Nu se vrea legea asta, vor ei sa fie avocati. Puritanismu, fitzele !
Si da si nu. Parerea mea este ca depinde in ce parte talul balantei, va atarna mai mult ptr. interesele obscure a unor persoane.

Un CJ gandeste modul de proiectare a unei legi, un avocat se foloseste de lege ( uneori si ei participa la crearea unei legi)......dar e drum lung ptr. mai multe explicatii, depinde de interese.

O zi buna
Nu erau sanse mai mari cu varianta societatilor profesionale tip SPRL ? Poate se vor aduce modificari proiectului. SRL e clar mai eficient, mai sigur, mai stabil, si organizarea este mai ampla, permite o anvergura mai mare, organigrama, departamente specializate, angajari cf. Codului Muncii.

O zi însorită !
Stie cineva cand va intra in vigoare daca va fi acceptata aceasta lege a consilierilor juridici?

Alte discuții în legătură

Uniunea colegiilor consilierilor juridici din romania anonim anonim Din intamplare am ajuns pe acest forum si din pura curiozitate am citit toate mesajele. Sunt avocat de 8 ani si nu vad de ce un avocat ar fi mai bun decat un ... (vezi toată discuția)
Statutul profesiei de consilier juridic considerat ilegal de guvern Mihail Cazacioc Mihail Cazacioc Buna ziua, tuturor consilierilor juridici si tuturor utilizatorilor Am vazut astazi o stire pe un site, in care un parlamentar, dl. Iulian Urban atragea ... (vezi toată discuția)
Cumul functie consilier juridic- administrator igna_florin igna_florin Stie cineva daca ca consilier juridic poti deveni siu administrator in cadrul aceleasi firme? va rog sa ma ajutati! mi-au propus finctia de administrator la ... (vezi toată discuția)