avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Condamnare cu suspendare sub supraveghere ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Condamnare cu suspendare sub supraveghere contestație la executare prejudiciu

Buna ziua doresc si o întrebare am fost condamnat cu suspendare cu supraveghere dar eu am recunoscut prejudiciul ,pe vechiul cod penal ,ART 215 alin 1.2 precum ca,am încheiat un contract de leasing nu ca administrator si doar ca împuternicit legal al firmei . După un an administratorul a vândut mașinile precum ca sunt achitate la diverse persoane fizice ,iar in urma unui proces civil am cunoștința ca, firma de leasing au recuperat mașinile fiind recuperate in trafic
Dar tot odată eu am fost obligat sa plătesc in solidar cu administratorul societăți suma de 35000 euro .
Ce trebuie sa fac pe cale civilă si sa demonstrez ca, mașinile au fost recuperate si nu mai fiind prejudiciu pe civil ,penal tot este definitiv
M-a puteți îndruma ce acțiune in civil sa fac in instanța in ce baza de lege contestație la executare !!! Nu a investit nimeni hotarâre penală
Mulțumesc =D>=D>
Pai din punctul meu de vedere si, si al legii, daca nu e prejudiciu, nu e inselaciune.
Eu as merge chiar pe revizuirea hotararii penale, in sensul ca s-au descoperit fapte si imprejurari noi care ar schimba solutia in penal.
E posibil sa nu va mai execute daca si-au recuperat paguba, daca totusi o vor face, depuneti contestatie la executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art 14 cod penal - cum se poate aplica vali70 vali70 in oct 2009 , SUBIECTUL nostru a fost condamnat definitiv la 1an si jumatate inchisoare cu suspendare pentru art 215 inselaciune. In speta a emis niste cec-uri ... (vezi toată discuția)
Instiintare actionare in instanta HIMHIM HIMHIM Buna ziua, Tocmai am primit din partea avocatului, reprezentant al firmei de leasing, o instiintare in care mi se spune ca voi fi actionat in judecata ... (vezi toată discuția)
S a pronuntat pedeapsa cu executare. ce se poate face? irinapetrescu irinapetrescu doua instante au hotarat ca nu sunt suficiente dovezi pentru pronuntare de vinovatie. iar a treia a pronuntat vinovat si pedeapsa cu executare, 3 ani si ... (vezi toată discuția)