avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Scoaterea de la impozit a unei masini
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Scoaterea de la impozit a unei masini

daca detin teren si pe acest teren am o masina nu doresc sa o radiez vreau doar sa o tin in "conservare" pot sa o scot de la impozitare si cum?in Germania stiu ca se poate scoate de la impozitare si la noi de ce nu?:((
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:41, 21 Ianuarie 2016
In cazul expus,faceti cerere de radiere la cerere,anexati dovada ca detineti spatiu de depozitare vehicul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere din circulatie autoturism mai vechi de 30 ani alexandruteutisan alexandruteutisan Am un autoturism mai vechi de 30 ani si vreau sa-l radiez din circulatie , am facut declaratia la notar ca nu va mai fi pusin circulatie , am fost la fisc si ... (vezi toată discuția)
Radiere masina CountPorcula1987 CountPorcula1987 Buna ziua, am o masina din 1993 care a cam ajuns la sfarsitul vietii. Vreau sa platesc marti impozitul (ultimul semestru) dupa care nefunctionand as vrea sa o ... (vezi toată discuția)
Scoaterea autoturism de la impozit ionutz_vacaru ionutz_vacaru Doresc sa radiez o masina din circulatie, si sa o scot de la impozit dar sa raman cu autoturismul in curtea proprie. De radiat din circulatie e simplu, dar de ... (vezi toată discuția)