avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Aviz ANFP
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Aviz ANFP

Buna ziua!
Mi s-au delegat atributii de sef serviciu pana la ocuparea functiei prin concurs. Mentionez ca exercit aceste atributii de 2 luni de zile, timp in care nu am primit aviz ANFP. Care este termenul legal pentru obtinerea avizului ANFP?
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 21:12, 29 Ianuarie 2016
ANFP acorda avizul in termen de 30 de zile de la data solicitarii.
Ulterior obtinerii avizului se intocmeste dispozitia de numire temporara in functia vacanta de conducere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul unei persoane care exercita cu caracter temporar o functie publica de conducere viorina67 viorina67 Un functionar public din cadrul unei Primarii municipale ,inspector as. 1 care pana in dec .2011 a avut salariul de incadrare 976 lei, a dat examen pentru ... (vezi toată discuția)
Functie publica de conducere aneta-aneta aneta-aneta Pot fi numita intr-o functie publica de conducere daca am doar 1 an si 6 luni vechime in functie publica de executie clasa I.? (vezi toată discuția)
Sef serviciu politia locala 1630817274794 1630817274794 In urma unui concurs organizat ,nici un candidat nu a luat examenul .Primarul doreste ca sa-l promoveze (numeasca direct pe unul din cei care au candidat drept ... (vezi toată discuția)